... Wintmolders - Over ons
Home Over ons Ons gamma Occasies Service Shop Nieuws Contact Loonbedrijf


Over ons:

~ Geschiedenis

~ Loonbedrijf

~ Nieuw pand Sint-Truiden

~ TCWWintmolders, een 3e-generatie familiebedrijf waar kwaliteit troef staat!

Geschiedenis

Opgericht in 1947, met de merken David Brown en Claas, is Wintmolders een bekend en oud begrip in de landbouwmechanisatie tak.

Door de jaren heen en aanvullingen in het merkenaanbod, zoals onder andere kwaliteitsproducten als Fendt, Amazone, Iseki en Joskin, is een grote hoeveelheid ervaring opgedaan die tot op heden nog altijd een belangrijk onderdeel van de onderneming betrekt.

- 1947: Start Wintmolders in de Dorpstraat in Wellen door Benoit Wintmolders.

- 1975: Het bedrijf wordt overgenomen door zoon Etienne Wintmolders.

- 1982: Verhuizing van de Dorpstraat naar de Kukkelberg in Wellen.

- 2005: Het bedrijf wordt overgenomen door kleinzoon Pascal Wintmolders.

- 2009: Verhuizing van de Kukkelberg in Wellen naar industriepark Brustem in Sint-Truiden.

- 2012: Start van dochter-onderneming Techniek Center Wintmolders (TCW).

 

Loonbedrijf

Al sinds de start in 1947 bezit Wintmolders haar eigen machines om de klanten zo volledig mogelijk te kunnen voorzien. Deze worden ingezet voor ons eigen loonbedrijf zodat u voor alle toepassingen bij ons terecht kan.

Meer informatie:


Nieuw pand Sint-Truiden

Door groei van het bedrijf en klantenbestand werd besloten om een modern nieuw pand, met alle huidige benodigdheden, te bouwen op het industriepark Brustem in Sint-Truiden.

Dit pand is in 2009 betrokken en geeft Wintmolders een nieuwe basis voor verdere groei en nog betere service aan haar klanten. Met haar moderne werkplaats, ruime toonzaal en groot magazijn, klaar voor uitbreiding, geeft dit pand de mogelijkheden weer van de onderneming Wintmolders.

 

TCW

Eind 2012 is dochter-onderneming Techniek Center Wintmolders (TCW) opgericht. TCW verdeelt de merken Claas, Frumaco, Modo, Hermes, Fliegl en HSS.

Meer informatie:

 

Wintmolders BVBA - Lichtenberglaan 2038 - 3800 Sint-Truiden - Tel: +32 (0)11/707.007 - Fax: +32 (0)11/707.107 - © 2013 Wintmolders